Vevkollegiet ARAKNE
  

NYHETSARKIV
   NYHETSARKIV      
 


 


 AKTUELT FRA ARAKNE
   med jevne mellomrom legges det ut saker fra og om ARAKNE

 


Publisert 11. juni 2012

UTSTILLINGEN PÅ NORSK SKOGMUSEUM HAR ÅPNET.

2. juni åpnet utstillingen Verdevsveven5 - Om skog
i galleriet til Norsk Skogmuseum på Elverum. Styreformannen i Norsk Skogmuseum, J.C Løken foretok den offisielleåpningen og som vanlig spilte Ivar (13) og Bendik (11) på fiolin, hver for seg og sammen. De har spilt til åpningene på alle utstillingene våre og er bare blitt bedre og bedre.

Utstillillingen står til 28. juliVevkollegiet ARAKNE mottar blomster av Elisabet Løvold

Det tok oss 2dager å montere utstillingen med god hjelp av Magnild Tallerås og Elisabet Løvold fra museet. Det er fint å motta sysnpunkter på monteringen av uhildede personer. Utstillingen ble luftig og det ble nok rom rundt de teppene som krevde det.

Galleriet til Norsk Skogmuseum er spesielt på den måten at man tar inn hele lokalet med en gang man kommer inn. Rommet er "svakt" rektangulært og har ingen vinduer og dører utenom den brede inngangsdøren. Dagslyset kommer inn gjennom en stor skylight midt i lokalet. Dette kan være utfordrende siden det dannes ganske kraftige skygger fra sprossene i vinduet på solrike dager. Våre tepper er såpass kraftige at de kan tåle konkurransen fra lyset. Museet har også et genialt opphengssystem som gjør det enkelt å montere og justere den utstilte kunsten. Ingen spiker eller skruer rett i veggen. Andre utstillingssteder burde se og lære!
Bendik og Ivar har generalprøve

Vi er nå,til denne utstillingen, kommet opp i 20 småtepper i str. 55x55, såkalte "fingeravtrykk". De tar nå en hel vegg i utstillingslokalet og denne gangen tok vi oss den friheten å blande teppene etter farge og form og ikke stille de ut i serie for serie som vi har gjort tidligere.

Se flere bilder

 


Kamme og Mette nummererer småteppene mens våres "sherpa" ser på.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tilbake

       

ARAKNE ON FACEBOOK. ADDRESSE: SAXENBORG ALLÉ 2. 7045 TRONDHEIM. NORWAY. EMAIL: Se Om ARAKNE - kontakt og tjenester. MOBILE: (+47) 995 80 417