Vevkollegiet ARAKNE
  

KUNSTNERE
   ANNE-KIRSTI ESPENES KAMME GREIFF METTE N. HANDBERG RANDI H. HJORTH
 


 


 KAMME GREIFF
  Arbeider for at billedveven skal være en del av samtidskunsten.    Tlf. 74 27 46 10    kamme.greiff@online.no

 


 OM GREIFF - OMTALER - CV - ANDRE ARBEIDER - ELDRE ARBEIDER

 

 

INFORMASJON OM
Kamme Greiff født 29-07 1947 har bakgrunn fra norsk vevtradisjon med røtter i folkekunsten og den Trønderske Meråkerveven som hun fikk med seg fra oppveksten i Meråker. Etter fagutdannelse i Tyskland og Norge har hun arbeidet som billedvever siden 1975.

Hun har hatt mange utsmykkinger i offentlig og privat regi og er innkjøpt av offentlige og private samlinger. Hennes kunst er utpreget koloristisk hvor hun arbeider i et todimensjonalt formspråk og utnytter flatens muligheter maksimalt. Hun beveger seg mellom figurativt og abstrakt uttrykk.

STATEMENT
I mitt arbeide som billedvever har jeg latt meg fascinere og inspirere av verdens mangfoldige kulturarv og har samtidig hatt fokus på det som foregår i samtiden.
Jeg er opptatt av å fortelle en historie om forhold og hendelser som opptar meg og arbeider ofte med en serie tepper omkring samme tema hvor jeg benyttet ornamenter, farger og symboler i uttrykket. I et abstrakt formspråk arbeider jeg nå med å sette fokus på vern av korallrev, havet som resurs og det å ta vare på vårt sårbare kystlandskap.

 

                                                                                                 Kamme Greiff

 
vev1

KONTAKTINFORMASJON
Adresse:
Ludvig Kr. Daaes vei 9,
7800 Namsos

Tlf. (+47) 74 27 46 10
E-post: kamme.greiff@online.no

Medlem av BONO

       

ARAKNE ON FACEBOOK. ADDRESSE: SAXENBORG ALLÉ 2. 7045 TRONDHEIM. NORWAY. EMAIL: Se Om ARAKNE - kontakt og tjenester. MOBILE: (+47) 995 80 417