Vevkollegiet ARAKNE
  

KUNSTNERE
   ANNE-KIRSTI ESPENES KAMME GREIFF METTE N. HANDBERG RANDI H. HJORTH
 


 


 RANDI HEITMANN HJORTH
 
 Jobber med 2- og 3-dimensjonal billedvev i et abstrakt formspråk.   Tlf. 957 56 514     randi.h.hjorth@gmail.com

 


 OM HJORTH - OMTALER - CV - ANDRE ARBEIDER - ELDRE ARBEIDER

 

 

INFORMASJON OM
Randi Heitmann Hjorth – født 06.05 1948 - har arbeidet med tekstil siden hun var ferdig med utdannelsen ved Bergens Kunsthåndverksskole i 1972. Den kunstneriske virksomheten er i hovedsak knyttet til billedvev. Hun har utført en rekke større og mindre utsmykkingsoppdrag til offentlige bygg. I de senere år har hun også, på bestilling, utført en del tekstile arbeider til forskjellige kirker, både liturgiske klær (messehagler og bispekåpe) og større og mindre dekorative tekstiler for vegg og prekestol. Hennes formspråk innenfor billedkunstfeltet er abstrakt/symbolsk, ofte med gjenkjennbare figurative elementer.

STATEMENT
Jeg er opptatt av det som foregår i samtiden og liker å sette søkelys på saker jeg synes fortjener å bli løftet fram. Jeg liker å kommentere aktuelle hendelser og tilstander og vil gjerne fortelle noe i hvert arbeid. Selv om formspråket er abstrakt, så ligger det alltid en historie bak.

For å forsterke uttrykket i arbeidene mine, har jeg i tillegg til billedvev tatt i bruk andre teknikker som stofftrykk/etsing og broderi. Dette gjelder spesielt de liturgiske klærne. Noen av disse er utført i en sammensetning av de nevnte teknikker og billedvev.

 

                                                                                                 Randi H. Hjorth

 
vev1

KONTAKTINFORMASJON
Adresse:
Ladeveien 32,
7066 Trondheim

Adresse atelier:
Gregus Kunstnerverksteder.
Gregus Gate 7, 7067 Trondheim

E-post: randi.h.hjorth@gmail.com

Mobil: (+47) 957 56 514

Medlem av BONO

Org.nr. 984 083 327

       

ARAKNE ON FACEBOOK. ADDRESSE: SAXENBORG ALLÉ 2. 7045 TRONDHEIM. NORWAY. EMAIL: Se Om ARAKNE - kontakt og tjenester. MOBILE: (+47) 995 80 417